Anita Dekker Coaching

stilstaan bij persoonlijke ontwikkeling

Betrokken

Ik heb er plezier in om er te zijn voor mensen die de stap hebben gezet naar een coach. Het raakt me dat mensen persoonlijke...

Interactief

Als coach ga ik graag aan de slag met gemotiveerde mensen die op hun beurt met zichzelf aan de slag willen. Deze combinatie...

Relationeel

Ik zie de mens als een persoon in relatie, met zichzelf en de mensen om zich heen. Ik heb ervaren dat coaching aan kracht wint...

Aangenaam...

Mijn naam is Anita Dekker, met veel plezier coach ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen boeien me al mijn leven lang; thuis, op straat, in winkels, kerken, op het strand, in de dierentuin, op school. Waar niet? Wat beweegt ons mensen, hoe staan we in het leven, hoe verhouden we ons tot elkaar, het blijft me fascineren. Nadat ik ruim twintig jaar werkzaam ben geweest als psychomotorisch therapeut in verschillende GGZ-instellingen, werk ik nu al weer geruime tijd als coach in mijn eigen praktijk.

Coaching...

We leven in een intensieve tijd waarin veel op ons afkomt. In de zorg, het onderwijs, de dienstverlening, het gezin of waar dan ook. Misschien ben je op zoek naar de juiste werk-privé balans of merk je dat je energie weglekt door een te druk en te vol leven. Ik help je graag om zaken op een rij te krijgen, keuzes te maken, knopen door te hakken zodat je weer voldoende lucht en energie hebt om verder te kunnen. De afgelopen jaren heb ik mensen met verschillende beroepsachtergronden gecoacht: een leerkracht, fysiotherapeut, arts, theoloog, docent, moeder, hrm’er, verpleegkundige, psycholoog, managementassistent, jurist, technologisch adviseur… Kortom wat je achtergrond ook is, de basis is bij iedereen hetzelfde. We zijn (beperkte) mensen in een samenleving die veel van ons vraagt waardoor een vorm van coaching of begeleiding soms geen overbodige luxe is.

Ervaringen van cliënten

“Het coachingstraject heeft mij niet alleen geholpen om mijn persoonlijke doel te bereiken, maar ook een grote persoonlijke groei te weeg gebracht. Het heeft me geleerd om vanaf een afstand naar mijn doelen en leerproces te kijken en daardoor duidelijk te krijgen waar ik sta en hoe ik mijn doel kan bereiken. Het traject heeft mij geholpen om mijn sterke punten te versterken en inzicht te krijgen in mijn zwakke punten en hiermee om te gaan.”
Elsbeth
“De coach laat je nadenken over zaken waar je normaal niet bij stil staat. Ze houdt je een spiegel voor en stelt kritische vragen. Ze bouwt snel een vertrouwensband met je op en je kan daardoor snel resultaat bereiken. Voor mij heeft het opgeleverd dat ik werk en privé beter kan scheiden. Ik ben minder onzeker in mijn rol en durf meer het heft in eigen handen te nemen. Ook heeft het er toe geleid dat ik keuzes kan maken waar ik achter sta, zonder te twijfelen.”
M.V.
“Anita verstaat de kunst mij op een eerlijke, flexibele manier aan het werk te krijgen waardoor ik bepaalde hardnekkige patronen kan doorbreken en me als het ware kan omkeren. Dit gaat op een open, soms confronterende manier. Heerlijk om niet eindeloos ‘de diepte in te gaan’ , maar vooral praktisch aan de slag te gaan. En wat erg waardevol is: het geloof doet in de coachingsgesprekken gewoon lekker mee!”
C. vd B.